آخرین اخبار
کد مطلب: 123916
آقاي رئيس‌جمهور! امشب به اين پرسش‌ها هم پاسخ بدهيد؟
تاریخ انتشار : 1395/05/12 09:42:08
نمایش : 3346
فردا شروع چهارمين سال دولت يازدهم و رياست جمهوري آقاي دکتر روحاني است. سه سال گذشته، بهترين ملاک براي ارزيابي عملکرد دولت يازدهم و راستي‌آزمايي همه وعده‌هاي دولتمردان و البته پاسخگويي آنهاست.
به گزارش خبرنگار سلام لردگان، به نقل از  راه دانا؛ بر اساس برنامه اعلام شده، امشب قرار است رئيس‌جمهور محترم کشورمان از طريق سيماي جمهوري اسلامي بطور مستقيم، با مردم سخن بگويد. متاسفانه تجربه سه سال اخير نشان داده که معمولا اين قبيل برنامه‌ها،  به اظهارات يکسويه و باصطلاح «مونولوگ» رئيس‌جمهور محترم تبديل مي‌شود که انتظار مي‌رود  براي ايجاد يک ديالوگ منطقي و دو يا چند‌جانبه به سؤالاتي نيز که در ميان مردم مطرح است پاسخ داده شود بنابراين اکنون که رئيس‌جمهور محترم قصد دارند براي مردم سخن بگويند پيشنهاد مي‌شود به اين پرسش‌هاي بي‌پيرايه و صميمي نيز پاسخي صريح بدهند.


1- شهريور سال 93 بود که جنابعالي اعلام کرديد از رکود گذشتيم. مدتي بعد برجام تصويب شد و حسب وعده‌ها قرار بود اوضاع بهتر از قبل شود. اما نه تنها بهتر نشد، بلکه چندي قبل در سخنراني خود رسما اعلام کرديد کشور با مشکل رکود مواجه است! لطفا پاسخ دهيد بالاخره از رکود گذشتيم يا نه!؟ و آيا برجام باعث شد دوباره به رکود برگرديم!؟


2- مدتي قبل شما به همراه هيئتي بلند‌پايه به فرانسه رفتيد. ده‌ها مصاحبه و جلسه و ضيافت برپا شد و رسانه‌هاي همسو با دولت از گشوده شدن درهاي جهان به روي ايران تيترها زدند و مقاله‌ها نوشتند! اکنون بفرمائيد دستاورد آن سفر با  آن همه هزينه از اعتبار جمهوري اسلامي براي درخواست از فروشندگان اروپايي همچون  ايرباس براي مردم و اقتصاد ايران چه بود و چند شغل براي جوانان ايراني ايجاد شده است؟


3- در روز اجراي برجام حضرتعالي اعلام کرديد هزار ال‌سي همين امروز باز شده است! آن روز يکشنبه بود و همه بانک‌هاي اروپايي تعطيل بودند! و امروز معلوم شده که تجار و بازرگانان ايراني همچنان از يک فرايند ساده انتقال ارز محرومند. در صورت امکان به کساني که آن اطلاعات غلط را به شما داده‌اند بفرمائيد  نام و مشخصات برخي از کساني که براي آنها ال‌سي باز شده بود و جزء آن هزار نفر بوده‌اند و نيز نام بانک‌هاي عامل را اعلام کنند!


4- در تبليغات انتخاباتي اعلام کرده بوديد که برنامه کوتاه مدتي براي اشتغال و بويژه اشتغال جوانان داريد. اکنون سه سال از آن روز گذشته است. هر برنامه‌اي داشته‌ايد، بايد تا‌کنون آثار خود را نشان داده باشد. اما معاون وزير کار دولت يازدهم رسما اعلام کرده که هر چند ساعت يک ايراني بيکار مي‌شود و در برخي استانها نرخ بيکاري به بيش از سي و حتي چهل درصد رسيده است. اگر آن برنامه همچنان در حال اجراست آيا لازم نمي‌بينيد در روند آن تغيير ايجاد کنيد؟


5- هم شما و هم وزير مسکن در روز راي اعتماد رسما و صريحا خود را ملزم و متعهد به مسکن مهر اعلام کرده بوديد.پس از آن چندين بار اين طرح ملي «مزخرف» ناميده شد و منابع و اعتبارات آن کم و کمتر شد و در عوض در برخي مناطق،قيمت آن را چند بار گران کرديد. همزمان، از طرحي بنام «مسکن اجتماعي» سخن به ميان آمد. لطفا براساس اعداد و ارقام بفرماييد چند نفر و  در کدام مناطق کشور، پس از سه سال در مسکن اجتماعي ساکن شده‌اند و اين طرح‌ها چند نفر ديگر را صاحب خانه خواهد کرد؟


6- در دوره شما، نقدينگي تقريبا سه برابر شده است. اين موضوعي است که آمار رسمي بانک مرکزي آن را تاييد مي‌کند. اما اين نقدينگي در بانک‌ها و شرکت‌ها‌ي وابسته حبس شده و ذره‌اي از آن به توليد نمي‌رسد. اين را از گلايه صريح آقاي نعمت زاده در خصوص عدم تخصيص يک ريال يارانه به صنعت مي‌توان فهميد. پرسش اين است،در شرايطي که نزديکترين متحد شما يعني آقاي هاشمي رفسنجاني‌، صريحا اقرار مي‌کند که با بيست درصد اين نقدينگي، توليد رونق پيدا مي‌کند، دولت محترم چه برنامه‌اي براي هزينه اين نقدينگي عظيم در جهت رفاه عمومي دارد؟


7- هم شما و هم برخي دوستان و اعضاي کنوني کابينه، پيش از انتخابات، رسما اعلام مي‌کرديد 70 تا 90 درصد مشکلات کشور، هيچ ربطي به تحريم‌ها ندارد، بلکه مشکل اصلي، مشکل مديريتي است. اکنون و با توجه به انعقاد برجام و باقي بودن و حتي افزايش مشکلات کشور، چند درصد مشکلات را مديريتي مي‌دانيد و چند درصد آن را تحريمي؟


8- کابينه شما در وضعيتي قرار دارد که مورد انتقاد بسياري از نزديکترين حاميانتان هم قرار گرفته است. آيا در يکسال باقي مانده از عمر دولت،هيچ تغييري در کابينه رخ مي‌دهد؟


9- از زمان روي کار آمدن دولت يازدهم،رشد علمي کشور که شتاب فزاينده‌اي داشت،کند و کند‌تر شده است. اين ادعا مستند به منابع معتبر بين‌المللي رتبه بندي علمي، همچون اسکوپوس و سايماگو. .. آيا کاهش رتبه علمي کشور را اتفاقي مي‌دانيد يا بنظر شما عواملي باعث اين وضعيت شده است؟ آيا براي خروج از اين وضع، دستورکار ويژه‌اي داريد؟


1‍0- از زمان انعقاد برجام تا مدتي بعد،ده‌ها هيئت خارجي به ايران آمدند و در اين خصوص کار تبليغي و رسانه‌اي زيادي انجام شد. آيا گزارش دقيقي از ميزان سرمايه‌اي که اين ميهمانان خارجي به کشور آورده اند،در دست داريد و مي‌توانيد آن را اعلام کنيد؟


11- مقامات دولتي و دست اندرکار پروژه هسته‌اي، تصريح کرده‌اند که آمريکا نقض عهد کرده است آقاي صالحي از پخت و پز توطئه مي‌گويد.کمالوندي مي‌گويد برجام بارها نقض شده و... آيا شما حرف آنها را تاييد مي‌کنيد؟ اگر بله ،دقيقا چه اقدامات عملي و منطبق با مصوبه مجلس شوراي اسلامي براي مقابله با زياده خواهي آمريکا صورت داده ايد؟


12- شما در سخنراني مشهور خود گفته بوديد تمام تحريم‌ها در همان روز انعقاد برجام بصورت يکجا لغو مي‌شود. اکنون نزديکترين ياران شما همچون عراقچي و بعيدي نژاد و ... همان حرف را مي‌زنند اما با يک قيد و آن اينکه «روي کاغذ»! آيا ادعاي اين افراد صحيح است و تحريم‌ها روي کاغذ رفع شده يا نه، در عمل هم رفع شده است؟


13- شما گفته بوديد عزت را به پاسپورت ايراني باز مي‌گردانيد. ديروز هم گفتيد عزت ثمره برجام بوده است و اين معاهده براي ما عزت به همراه آورده است. اخيرا و براساس  آمار منابع بين المللي- ونه داخلي- رتبه بندي بر روي پاسپورت کشورهاي مختلف انجام شده است. براساس اين رتبه بندي،ايران با سقوط از پله‌هاي پيشين، سه پله به آخر قرار گرفته است. آيا از اين وضعيت اطلاعي داريد؟ چه برنامه‌اي براي ارتقا جايگاه پاسپورت ايراني در سال پاياني دولت داريد؟

 

منبع: کيهان

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس